Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj.

Close

Kmalu nasvidenje na naši spletni strani www.lorealparis.si, v svetu lepote.

  • Samo na tem spletnem mestu: osebni lepotni nasveti naših strokovnjakov
  • Skrivnosti zvezdnikov: vaši priljubljeni zvezdniki razkrivajo skrivnosti svojega videza.
  • Včlanite se v Moj klub VIP in bodite obveščeni o naših novih izdelkih in ekskluzivnih VIP ponudbah.

Skin Perfection

Hipoalergena micelarna raztopina

O izdelku

Tančica mehkobe za občutljivo kožo. Na občutljivi in suhi koži najdemo pordelost, ki jo lahko, ni pa nujno, spremlja pekoč občutek. Takšna koža zlahka dehidrira, kar povečuje njeno krhkost in privede do občutka neprijetne napetosti. Koža je pordela. Zunanji in notranji vplivi pomenijo dražljaje, ki lahko podrejo zelo občutljivo ravnovesje takšne kože. Čeprav je pomembno, lahko čiščenje kože pomeni tudi obliko agresije, če so izdelki, ki se uporabljajo, premočni, ali pa niso dovolj učinkoviti, ker čiščenje zahteva dodatno drgnjenje ali pa pušča sloje na koži, ki jo lahko dražijo.

  Skin Perfection

Inovativnost in sestavine

Skin Perfection micelarna raztopina je minimalistična hipoalergena formula, ki vsebuje nežne agense, ki raztapljajo nečistoče, za popolno odstranitev ličil brez drgnjenja ali izpiranja. Micelarni delci učinkovito čistijo kožo brez drgnjenja, kot magnet nase vlečejo olja in nečistoče, jih odstranjujejo s kože brez drgnjenja in odbijajo vlago, ki ostaja v koži, tako da je le ta v ravnovesju in navlažena. Formula brez vonja, brez parabenov, z visoko toleranco do kože. Odkriva čisto, prijetno, mehko kožo brez občutka nelagodja ali draženja.
Odpri
  • Ideal Soft

  • Ideal Fresh

Prijavite se

Če ste že vpisani, se prijavite v spodnjem polju:

E-obvestila

Prosim za prekinitev prejemanja e-obvestil.

Ste pozabili svoje geslo?

Če želite prejeti svoje geslo, spodaj vnesite svoj e-poštni naslov.

Pošlji prijatelju/prijateljici

E-poštni naslovi se ne shranjujejo in se uporabijo le za pošiljanje želenega članka.

Pošlji

Naročite se na e-obvestila

Naročite se na e-obvestila L'Oréala Paris; tako boste obveščeni o modnih smernicah, novih izdelkih, posebnih ponudbah, reklamah za lepotne izdelke, nasvetih strokovnjaka in veliko drugih presenečenjih.

Vpis

Če ne želite več prejemati
e-obvestil L'Oréala Paris,kliknite tukaj.

Ali vam lahko svetujem?
Za podrobnejše informacije se na nas obrnite po elektronski pošti.