Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj.

Close

Pravno obvestilo

L'Oréal Paris vas z veseljem sprejme na svojem internetnem spletnem mestu (v nadaljevanju: »spletno mesto«), ki je dostopno na naslednjem naslovu URL: http://www.lorealparis.si.

Uporabnik interneta, ki ima dostop do spletnega mesta in po njem brska (v nadaljevanju: »uporabnik«), se obvezuje, da bo spoštoval in izpolnjeval pogoje uporabe, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik (napravo), ki do spletnega mesta dostopa. Uporabljajo se z namenom doseganja boljše uporabniške izkušnje. Z njihovo pomočjo si vas spletno mesto "zapomni" za čas obiska (sejni piškotki) ali v primeru ponovnega obiska (persistenčni piškotki). Ko se naprava vrne ne spletno mesto, se podatki shranjeni v piškotku lahko posredujejo nazaj k spletnemu mestu.

Piškotke lahko nastavi spleto mesto, ki ste ga obiskali (first party cookies), lahko pa jih nastavijo druga spletna mesta/storitve, ki prikazujejo vsebino na strani, ki si jo ogledujete (third party cookies) - npr. Youtube, Facebook.

Na naši strani uporabljamo različne tipe piškotkov:

Nujno potrebni piškotki:

Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Taki piškotki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletno mesto nebi delovalo pravilno.

- Sejni piškotek _PSTN-WEB_session
Ustvari se, ko uporabnik odpre spletno stran in omogoča, da si zapomnimo uporabnikova dejanja tekom seje. Ko uporabnik zapre brskalnik se piškotek izbriše.
- cc_analytics
Piškotek, kamor shranimo privolitev uporabnika za uporabo piškotkov za analitiko. Čas trajanja piškotka je 1 leto.
- cc_googlesearch
Piškotek, kamor shranimo privolitev uporabnika za uporabo piškotkov za google iskanje. Čas trajanja piškotka je 1 leto.
- cc_social: Piškotek, kamor shranimo privolitev uporabnika za uporabo piškotkov za Facebook. Cas trajanja piškotka je 1 leto.

Funkcionalni piškotki:

So piškotki, v katerih so zapisane shranjene odločitve (npr. izbira zasebni/poslovni uporabnik). Te piškotki nam omogočajo prilagoditi uporabo spletnega mesta posamezniku.

- Google iskalnik:
Piškotke Google iskalnika uporabljamo, da lahko uporabniki iščejo po vsebinah znotraj našega spletnega mesta.

Preformancni piškotki:

Piškotki, ki jih uporabljamo za namen izboljševanja uporabniške izkušnje. Informacije, ki jih pridobimo s piškotki nam pomagajo razumeti kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in na podlagi le teh se odločamo o funkcionalnih in vsebinskih prilagoditvah.

- Google analitika:
__utma: Piškotek se uporablja za razločevanje med posameznimi uporabniki.
__utmb: Piškotek se uporablja za določanje nove seje oziroma obiska.
__utmc: Piškotek se uporablja za skladnost s knjižnico urchin.js.
__utmz: Piškotek shranjuje informacijo o tem, kako je uporabnik prišel na stran.

Piškotki tretjih spletnih mest:

V naših vsebinah v določenih primerih gnezdimo video vsebine iz spletnega mest Youtube.
Ob obisku strani s tako vsebino se na uporabnikovo napravo shranijo piškotki, ki jih shranjujejo ta spletna mesta.
Shranjevanje teh piškotkov lahko onemogočite v nastavitvah, vendar boste s tem onemogočili deljenje vsebin.

YouTube
 • SID: Šifrirani zapis uporabnikovega Google ID-ja. Uporablja se za povečano varnost uporabnika.
 • HSID: Šifrirani zapis uporabnikovega Google ID-ja. Uporablja se za povečano varnost uporabnika.
 • use_hitbox: Uporablja se za povečevanje števca ogledov.
 • PREF: Shranjuje informacije o nastavaitvah Google spletnega mesta.
 • recently_watched_video_id_list: Uporablja se za prikaz video vsebin zanimivih za uporabnika.
 • demographics: Shranjuje informacijo o tem, kako je uporabnik prišel na stran.
 • presence: Uporablja se za hranjenje informacije o stanju Facebook chat-a (npr. kateri zavihki so odprti).
 • VISITOR_INFO1_LIVE: Uporablja se za predvidevanje pasovne širine uporabnikovega internetnega priključka.
Facebook

  Piškotke Facebook-a uporabljajamo za namen prijave v spletno mesto Čisto moja koža in povezavo na Facebook spletno stran.

 • datr: Uporablja se za zagotavljanje varnosti.
 • locale: Piškotek hrani informacijo o jeziku nazadnje prijavljenega uporabnika.
 • reg_fb_gate, reg_fb_ref: Piškotka hranita prvo in zadnjo obiskano Facebook stran. Uporabljata se za ugotavljanje, kako je uporabnik prišel na Facebook pred prijavo.
 • act: Uporablja se za spremljanje performančne učinkovitosti strani.
 • c_user: V ta piškotek se shrani id uporabnika ki je prijavljen v Facebook. Trajanje je odvisno od izbire uporabnika pri prijavi v Facebook - ostani prijavljen (1 mesec), sicer se pobriše ob koncu seje.
 • lu: Uporablja se za pravilen prikaz prijavne strani.
 • p: Uporablja se za pravilno delovanje Facebook aplikacije.
 • presence: Uporablja se za hranjenje informacije o stanju Facebook chat-a (npr. kateri zavihki so odprti).
Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite v nastavitvah uporabe piškotkov.
Obvestilo pri Youtube videih:

S klikom na gumb predvajaj se bo na vašo napravo naložil piškotek spletnega mesta Youtube. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.


Sprejmem

Ne Sprejmem

Pravno obvestilo

To spletno mesto je bilo ustvarjeno za družbo L'OREAL Slovenija, d.o.o., Ljubljana, s poslovnim naslovom Stoženska ulica 2, 1000 Ljubljana, vpisan v sodni register Okrožnega sodišča v Ljubljani, vložna številka 12958500, osnovni kapital: 459.022,00 EUR, davčna številka: SI14433354, matična številka: 1213245000

Zamisel in realizacija: R/GA, www.rga.com

L'Oréal Paris vas z veseljem sprejme na svojem internetnem spletnem mestu (v nadaljevanju: »spletno mesto«), ki je dostopno na naslednjem naslovu URL: http://www.lorealparis.si.

Uporabnik interneta, ki ima dostop do spletnega mesta in po njem brska (v nadaljevanju: »uporabnik«), se obvezuje, da bo spoštoval in izpolnjeval pogoje uporabe, ki so opredeljeni v nadaljevanju:

 1. Pravice intelektualne in industrijske lastnine, vezane na spletno mesto
 2. Osebni podatki
 3. Uporaba spletnega mesta
 4. Sprememba pravnega obvestila
Pravice intelektualne in industrijske lastnine, vezane na spletno mesto

Z dostopom do spletnega mesta se uporabniku prizna dovoljenje za omejeno uporabo navedenega spletnega mesta. S tem dovoljenjem lahko uporabnik omejeno, neekskluzivno in le za zasebne namene uporablja vsebino spletnega mesta. V ta namen se uporabniku prizna pravica do prikazovanja spletnega mesta le na enem računalniku.

Spletno mesto je intelektualno delo, ki ga ščitijo pravice do intelektualne lastnine. Spletno mesto in vsak element, ki ga sestavlja (kot so oznake, logotipi, fotografije, slike, ilustracije, besedila, video izrezki ...) so ekskluzivna last družbe L'Oreal Slovenija d.o.o., ki je edina pooblaščena za uporabo pravic intelektualne lastnine in s tem povezanih osebnostnih pravic, pri čemer ne podeljuje nobenega drugega dovoljenja niti nobene druge pravice kot za dostopanje do spletne strani.

Razmnoževanje vseh dokumentov, objavljenih na spletnem mestu, je dovoljeno le izključno za informativne namene za strogo osebno in zasebno uporabo. Vsako celostno ali delno razmnoževanje ali prikazovanje spletnega mesta ali enega od elementov, ki ga sestavljajo, je ne glede na vrsto podpore in ne glede na obliko v druge namene in zlasti poslovne namene izrecno prepovedano.

Vsak zahtevek za izdajo dovoljenja je treba poslati na naslednji naslov: L'Oreal Slovenija d.o.o. - Internet - Stoženska ulica 2 - 1000 Ljubljana. Vsaka nedovoljena uporaba pomeni ponarejanje, ki se kazensko preganja.

Osebni podatki

L'Oreal Slovenija d.o.o., Stoženska ulica 2, 1000 Ljubljana bo lahko od Vas zbiral osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov in naslov prebivališča) za lastno uporabo za namene trženja in pošiljanja obvestil o izdelkih in drugih obvestilih, na primer za potrebe obveščanja v zvezi z žrebanji, natečaji ali promocijami, ali v zvezi s težavami v zvezi z našimi spletnimi mesti ali storitvijo, ki vam jo nudimo , če boste v to privolili. Če se bodo od Vas zbirali osebni podatki, boste imeli v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) pravico do vpogleda v katalog zbirke osebnih podatkov, vpogleda v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo na Vas, ter pravico do njihovega prepisovanja ali kopiranja (30. člen ZVOP-1). Prav tako boste imeli pravico zahtevati, da L'Oreal Slovenija d.o.o. osebne podatke, ki se nanašajo na Vas, dopolni, popravi, blokira ali izbriše, če boste dokazali, da so nepopolni, netočni ali neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom (32. člen ZVOP-1). Za uveljavitev navedenih pravic lahko pošljete dopis na naslov: L'Oreal Slovenija d.o.o., Stoženska ulica 2, 1000 Ljubljana. V primeru, če bodo Vaši podatki kadarkoli uporabljeni za namen neposrednega trženja, boste lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevali, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati Vaše osebne podatke za ta namen.

Uporaba spletnega mesta

a. Uporaba vsebine spletnega mesta

L'Oreal Slovenija si prizadeva za objavo vsebine spletnega mesta in sporočanje točnih informacij uporabnikom. Kljub temu L'Oreal Slovenija ne more jamčiti za točnost, natančnost ali izčrpnost podatkov, navedenih na spletnem mestu. L'Oreal Slovenija zato ne odgovarja za kakršno koli netočnost ali izpust pri podatkih, ki so na voljo na spletnem mestu, kot tudi za škodo, ki je posledica goljufivega vdora tretjih oseb, zaradi katerega je prišlo do spremembe navedenih podatkov.

Vsako napako ali izpust je treba sporočiti na naslednji naslov: L'Oreal Slovenija d.o.o. - Internet - Stoženska ulica 2 - 1000 Ljubljana.

b. Dostop do spletnega mesta

L'Oreal Slovenija si prizadeva za dostopnost spletnega mesta, ne da bi bil za to odgovoren. Določeno je, da je lahko zaradi vzdrževanja, objavljanja in kakršnih koli drugih razlogov, zlasti tehnične vrste, dostop do spletnega mesta prekinjen. L'Oreal Slovenija ni v nobenem primeru odgovoren za te prekinitve in posledice, ki lahko iz tega izhajajo za uporabnika.

c. Hiperbesedilne povezave, objavljene na spletnem mestu

Hiperbesedilne povezave, objavljene na spletnem mestu, lahko vodijo uporabnika na internetna mesta različnih partnerjev. Določeno je, da L'Oreal Slovenija ne preveri vseh spletnih mest, ki so morebiti povezana z njegovim mestom, njihove vsebine in informacij, ki so predstavljene, ter zato nikakor ni odgovoren za vsebino, oglaševanje, izdelke ali storitve, na voljo na teh spletnih mestih, in uporabnikovo uporabo. Za uporabo teh spletnih mest je izključno pristojen uporabnik.

Ustvarjanje hiperbesedilnih povezav na spletno mesto je mogoče s pisnim in predhodnim dovoljenjem družbe L'Oreal Slovenija d.o.o. Vsako vlogo za izdajo dovoljenja je treba poslati na naslednji naslov: L'Oreal Slovenija d.o.o. - Internet - Stoženska ulica 2 - 1000 Ljubljana. Vsaka nedovoljena uporaba pomeni ponarejanje, ki se lahko kaznuje.

d. Piškotki

Spletno mesto www.lorealparis.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki so naložene na računalnik uporabnika zaradi lažjega brskanja po spletnem mestu in omogočanja bolj osebnega izvajanja storitev, ki jih spletna stran ponuja. Da bi v celoti izkoristili funkcionalnosti spletnega mesta, je priporočljivo, da je brskalnik nastavljen za sprejemanje piškotkov. Piškotki spletnega mesta ne vsebujejo podatkov, ki omogočajo vašo osebno identifikacijo, in so zasnovani le za uporabo družbe L’Oreal Slovenija d.o.o. Obveščamo vas, da vam ni treba registrirati teh »piškotkov«, pri čemer računalnik nastavite po pogojih, navedenih na spletnem mestu http://www.cnil.fr.

e. Uporaba nasvetov, navedenih na spletnem mestu

Informacijske aplikacije za spletno postavljanje diagnoz in vodniki o lepotnih nasvetih so uporabniku na voljo na samem spletnem mestu z namenom pridobivanja nasvetov o lepotni diagnostiki.

Dostopnost aplikacij ne pomeni prenosa lastninske pravice, ki je vezana na aplikacije. Licenca za uporabo teh aplikacij se dodeli samo uporabniku, vendar je neekskluzivna in za zasebno uporabo. V ta namen uporabnik ne sme (i) v celoti ali delno kopirati ali razmnoževati aplikacij na noben način in z nikakršno podporo, ki obstaja ali bo obstajala, (ii) prevajati aplikacij v katero koli drugo govorico ali jezik, (iii) prilagajati aplikacij.

L'Oreal Slovenija ni odgovoren za neposredne ali posredne posledice in/ali škodo, ki bi nastala zaradi pomanjkljivosti ali piratstva aplikacij.

Poleg tega L'Oreal Slovenija ne prevzema obveznosti za dosego rezultata, vendar pa dolžnost ravnanja v zvezi z nasveti, ki se namenijo uporabniku. L'Oreal Slovenija ne daje nobenega eksplicitnega ali implicitnega jamstva ter ne prevzema odgovornosti, povezane z uporabo teh nasvetov in priporočenih izdelkov. Ti nasveti so podani okvirno in jih morajo potrditi strokovnjaki. Za vse dodatne informacije in/ali vsak dvom lahko uporabnik piše na naslednji naslov: L'Oreal Slovenija d.o.o. - Internet - Stoženska ulica 2 - 1000 Ljubljana.

Sprememba pravnega obvestila

L'Oréal Paris si pridržuje pravico do sprememb tega obvestila o uporabi spletnega mesta kadar koli, zlasti z namenom spoštovanja vsake nove ureditve ali zakonodaje ali z namenom boljšega iskanja podatkov na spletnem mestu za uporabnika. V to obvestilo bo vključena vsaka sprememba uporabe spletnega mesta, ki jo mora brez pridržkov sprejeti vsak uporabnik, ki do mesta dostopa po njeni objavi. Če se uporabnik s spremembo ne strinja, mora takoj prenehati z uporabo.

Za te pogoje velja slovenska zakonodaja. Slovenska sodišča so krajevno pristojna za reševanje vseh sporov v zvezi z uporabo spletnega mesta.

Listina o varovanju zasebnosti in zaupnosti osebnih podatkov

Zaradi varstva osebnih podatkov in želji po vzpostavitvi odnosa zaupanja z internetnimi uporabniki na internetnem spletnem mestu je L'Oreal Slovenija d.o.o. oblikoval listino o varovanju zasebnosti in zaupnosti osebnih podatkov. Za namene razumevanja te listine veljajo naslednje definicije:

 • »Spletno mesto«: pomeni internetno spletno mesto, ki je dostopno na naslednjem naslovu URL: http://www.lorealparis.si,
 • »vi« pomeni obiskovalca spletnega mesta,
 • »mi«, »lorealparis.si« ali »L'Oréal Paris Slovenija« pomeni urednika spletnega mesta,
 • »podružnice« pomenijo vsako družbo, ki nadzira lorealparis.si, ki jo nadzoruje lorealparis.si ali je pod skupnim nadzorstvom lorealparis.si in druge družbe ter tudi vsake druge fizične ali pravne osebe, ki je v poslovnem odnosu z lorealparis.si.

Poleg tega si zaradi upoštevanja tehničnih in/ali zakonodajnih sprememb, ki se lahko pojavijo, pridržujemo pravico do spremembe te listine, zato vas prosimo, da to redno spremljate.

Komu je listina namenjena?

lorealparis.si si je prizadeval za preglednost pri svoji politiki varstva zasebnosti in opozarjanju, kakšne so vaše pravice v zvezi s tem.

Opozorilo, da se bodo vaši podatki obdelali popolnoma pregledno in zlasti v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), se nam je zdelo običajno in potrebno.

Listina je torej namenjena vsem obiskovalcem našega spletnega mesta, ki želijo spoznati naše izdelke in storitve, ki jih nudimo, sodelovati na natečajih, ki jih organiziramo ..., ter biti obveščeni o tem.

Zadali smo si nalogo zvestobe do obiskovalcev našega spletnega mesta in zato ne zbiramo osebnih podatkov brez vaše vednosti.

Kakšni so nameni zbiranja osebnih podatkov s strani lorealparis.si?

Za določeno število podatkov vas prosimo zaradi boljše organizacije naših poslovnih odnosov in storitev, ki jih od nas pričakujete, ko brskate po našem spletnem mestu.

V ta namen vas lorealparis.si lahko prosi za vaše osebne podatke, zlasti:

 • če ste sodelovali pri žrebanju, natečaju ali promociji, ki smo jo sponzorirali mi in/ali eden od naših članov;
 • če ste izpolnili obrazec na našem spletnem mestu;
 • če ste sporočili težavo v zvezi z našimi spletnimi mesti ali storitvijo, ki vam jo nudimo. Če nam pišete, je določeno, da shranimo kopijo tega pisma.
 • če ste odgovarjali na vprašalnike, ki jih mi (ali ena od naših podružnic) izvajamo pri uporabnikih interneta in se uporabijo za interne raziskave.

Na splošno boste ugotovili, da je zbiranje osebnih podatkov namenjeno boljšemu poznavanju vas in prilagajanju naše ponudbe vašim potrebam.

Poleg tega si po vsakem zbiranju osebnih podatkov prizadevamo, da vključimo povezavo na to listino za zadevno stran.

Za vsako zbirko osebnih podatkov, ki jo upravljamo, se zavezujemo vzpostaviti katalog zbirke osebnih podatkov.Z zakonom predpisane podatke iz kataloga zbirke osebnih podatkov smo pri tem v skladu z zakonom dolžni sporočiti Državnemu nadzornemu organu za varstvo osebnih podatkov (Informacijskemu pooblačencu) najmanj 15 dni pred vzpostavitvijo zbirke osebnih podatkov ali pred vnosom nove vrste osebnih podatkov.

Kaj so piškotki in čemu služijo?

Obvezujemo se, da podatkov ne zbiramo brez vaše vednosti. Kljub temu naše spletno mesto med uporabo poleg programov (piškotkov), ki so aktivirani prek vašega osebnega računalnika, zbira podatke o datumu, obiskanih straneh, uri obiska.

Piškotek je majhna datoteka z informacijami, vgrajen v trdi disk vašega osebnega računalnika. Zbira več vrst podatkov, ki jih spletna stran pošlje vašemu brskalniku. Podatkov v vašem osebnem računalniku ne more poškodovati.

Piškotki so uporabni zlasti za:

 • identifikacijo vašega osebnega računalnika, zaradi česar lahko hitro dostopate do informacij, ki jih želite prednostno poiskati;
 • boljše poznavanje vaših želja prek sprehajanja po našem spletnem mestu, vaših navad, sodelovanja na določenih natečajih;
 • ocenjevanje našega občinstva, saj se vsakemu brskalniku dodeli piškotek, na podlagi katerega lahko ocenimo obiskovalce spletnega mesta ter tako lahko obogatimo in izboljšamo učinkovitost naših partnerstev.

Seveda lahko preprečite takšno zbiranje informacij tako, da v programski opremi brskalnika to funkcijo onemogočite. Tudi če je ta funkcija onemogočena, imate še vedno možnost dostopa do spletnega mesta, vendar nimate možnosti bolj osebnega izvajanja uslug.

Ali se moji podatki posredujejo tretjim osebam?

Vaše podatke dejansko uporabljamo, da vas bolje spoznamo in vam tako na primer posredujemo informacije, ki vas najbolj zanimajo. Nobenih vaših osebnih podatkov ne razširjamo, razen z vašim izrecnim pooblastilom ali v zelo posebnih primerih, kot so navedeni v nadaljevanju:

 • v primeru statističnih študij: da bi spoznali naše internetne uporabnike in razvili nekatera partnerstva, lahko lorealparis.fr izenači zbrane osebne podatke, potem ko so bili označeni kot anonimni, s podatki tretjih oseb ter te uporabi v namene statističnih študij. O naših internetnih uporabnikih lahko izvemo več, na primer da vemo, koliko % je starih med ... in ... letom ter koliko % je žensk.
 • v primeru pravne nujnosti in/ali pravne zahteve: zaradi skladnosti z veljavnimi zakoni in uredbami in/ali vsakim pravnim zahtevkom lahko lorealparis.fr osebne podatke, ki vas zadevajo, razkrije pristojnim organom.

Kakšne so moje pravice glede osebnih podatkov, ki me zadevajo?

Če se bodo od Vas zbirali osebni podatki, boste imeli v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) pravico do vpogleda v katalog zbirke osebnih podatkov, vpogleda v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo na Vas, ter pravico do njihovega prepisovanja ali kopiranja (30. člen ZVOP-1). Prav tako boste imeli pravico zahtevati, da osebne podatke, ki se nanašajo na Vas, dopolnimo, popravimo, blokiramo ali izbrišemo, če boste dokazali, da so nepopolni, netočni ali neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom (32. člen ZVOP-1). Če

 • tako želite dostopiti do vaših osebnih podatkov ali jih spremeniti: zadostuje, da se na našem spletnem mestu povežete s svojim računom na podlagi identifikatorja in gesla, ki ste ju prejeli ob vpisu na spletno mesto. Če ste pozabili svoje geslo, ga lahko najdete tukaj.
 • če želite izbrisati osebne podatke, ki vas zadevajo in jih je zbral lorealparis.si, lahko to pravico uveljavljate na spletnem mestu L'Oréal Paris ali če pišete na naslednji naslov:
  L'Oreal Paris
  L'Oréal Slovenija d.o.o.
  Stoženska ulica 2
  1000 Ljubljana

Kako se boriti proti goljufivi uporabi mojih podatkov?

Za uporabo vašega gesla in identifikatorja ste odgovorni sami. Svetujemo vam, da nikoli ne razkrijete svojega gesla in vedno zaprete okno brskalnika, ko končate z delom. Določeno je, da lorealparis.si od vas ne bo nikoli zahteval vašega gesla prek telefonskega klica ali neželene e-pošte. Če morate zamenjati računalnik, je primerno, da zamenjate tudi vaše geslo.

Prijavite se

Če ste že vpisani, se prijavite v spodnjem polju:

E-obvestila

Prosim za prekinitev prejemanja e-obvestil.

Ste pozabili svoje geslo?

Če želite prejeti svoje geslo, spodaj vnesite svoj e-poštni naslov.

Pošlji prijatelju/prijateljici

E-poštni naslovi se ne shranjujejo in se uporabijo le za pošiljanje želenega članka

Pošlji

Naročite se na e-obvestila

Naročite se na e-obvestila L'Oréala Paris; tako boste obveščeni o modnih smernicah, novih izdelkih, posebnih ponudbah, reklamah za lepotne izdelke, nasvetih strokovnjaka in veliko drugih presenečenjih.

Vpis

Če ne želite več prejemati
e-obvestil L'Oréala Paris,kliknite tukaj.

Ali vam lahko svetujem?
Za podrobnejše informacije se na nas obrnite po elektronski pošti.