Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj.

Close

Zgodba Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, igralka, pevka, producentka in direktorica podjetja, je prodala več kot 35 milijonov plošč po vsem svetu in igrala glavne vloge v številnih zelo uspešnih filmih, kot sta Tašča, da te kap in Načrtovalka porok. Leta 2001 je bil film Načrtovalka porok najbolj dobičkonosen ameriški film in njen album J.Lo se je uvrstil na prvo mesto lestvice Top 200. Ker sta oba izdelka izšla hkrati, je Jennifer Lopez postala prva ženska v zgodovini s prvouvrščenima filmom in albumom v istem tednu. Pred kratkim je igrala v romantični komediji Plan B v produkciji družbe CBS Films, ki se dogaja v New Yorku. V času nosečnosti, ko je kariero za nekaj časa nekoliko postavila na stranski tir, sta izšla dva filma, v katerih je sodelovala kot igralka in producentka: El Cantante, dramatična dolgometraža o življenju legendarnega pevca salse Hectorja Lavoea, in Bordertown, kjer je igrala z Antoniom Banderasem. Leta 2011 bo Jennifer Lopez izdala svoj novi album »Love?« pri družbi Island/Def Jam Records.

Produkcijska hiša Jennifer, Nuyorican, ima s partnerjem Simonom Fieldsom trenutno sklenjeno t. i. pogodbo »first-look deal« s televizijo NBC ter ustvarja več filmov in projektov za televizijo, med drugim tudi romantično komedijo Taming Ben Taylor, v katerem bo Jennifer igrala vlogo zelo uspešne nepremičninske agentke, ki mora na resnično ljubezen čakajočega vinogradnika prepričati, naj proda svojo zemljo; Nannyland za ABC; Sweet Little 15 za Fox Searchlight, v katerem se odvija zgodba o odraščanju mlade Meksikanke, ki organizira zabavo za svoj 15. rojstni dan, »Quinceañera«; TV serijo za najstnike Amigas Sweet 15 Club, ki bo izšla tudi v knjižni obliki in pripoveduje zgodbo o petih najstnikih iz Miamija, ki vodijo agencijo za organizacijo t. i. Quinceañeras. Nuyorican deluje tudi na področju najpomembnejših filmskih projektov, na primer pri filmu The Governess sodeluje z družbo CBS Films in pri remakeu Overboard z družbo Sony.

Igralski začetki Jennifer Lopez segajo v čase dolgometraže Mi Familia, ki je bila deležna pozitivnih kritik; Jennifer je bila za vlogo Marie Sanchez, mlade matere, nominirana za nagrado Spirit Award. Vsesplošen ugled si je pridobila z glavno vlogo Selene, za katero je bila nominirana za zlati globus. Leta 2002 je bila Jennifer Lopez nagrajena z naslovom ShoWest Female Star of the Year, leta 2006 pa prejela nagrado Women in Film: Crystal Award. Poleg tega ji je La Raza, najpomembnejša latinska skupina za obrambo države, podelila naslov Entertainer of the Year na podelitvi American Latino Media Arts Awards (ALMA) za televizijo in filme.

Njeni ostali filmi so Nedokončano življenje Lassea Hallstroma, kjer je delala z Robertom Redfordom in Morganom Freemanom, U-Turn, Oliverja Stonea, Zgodilo se je na Manhattnu, v katerem igrajo tudi Ralph Fiennes, Stanley Tucci, Bob Hoskins in Natasha Richardson, Money Train, pri katerem je delala z Woodyjem Harrelsonom in Wesleyem Snipesom, Jack Francisa Forda Coppole, v sodelovanju z Robinom Williamsom, Blood And Wine, kjer je igrala z Jackom Nicholsonom, Angel Eyes režiserja Luisa Mandokija, The Cell, Daleč od oči Stevena Soderbergha, kjer igra tudi George Clooney, Dovolj mi je, srhljivka Michaela Apteda, in Anakonda, pri katerem je sodelovala z Jonom Voightom, Ericom Stoltzom in Iceom Cubeom. Zaradi Nuyoricana je Jennifer Lopez sprejela novo vlogo: postala je televizijska producentka, tako s svojim resničnostnim šovom na MTV-ju, posvečenim plesu, Dance Life, kot tudi s serijo na UPN: South Beach.

Jennifer Lopez je bila na podelitvi nagrad ACE Fashion Awards izbrana za ikono leta 2006 v svetu mode in modnih dodatkov.

Jennifer je tudi ženska, ki si prizadeva za boljši svet prek različnih dobrodelnih organizacij, npr. prek Maribel Foundation, neprofitne organizacije, ki jo je ustanovila s svojo sestro Lyndo. Naloga fundacije Maribel Foundation je prispevati k izboljšanju zdravja ter blagostanju žensk in otrok ter podpirati njihov dostop do zdravstvenih storitev. Fundacija trenutno sodeluje z bolnišnico za otroke v Los Angelesu v okviru programa za zdravje na daljavo, ki bo prebivalcem prikrajšanih skupnosti po vsem svetu omogočal zdravniško oskrbo najboljših zdravnikov.

Prijavite se

Če ste že vpisani, se prijavite v spodnjem polju:

E-obvestila

Prosim za prekinitev prejemanja e-obvestil.

Ste pozabili svoje geslo?

Če želite prejeti svoje geslo, spodaj vnesite svoj e-poštni naslov.

Pošlji prijatelju/prijateljici

E-poštni naslovi se ne shranjujejo in se uporabijo le za pošiljanje želenega članka

Pošlji

Naročite se na e-obvestila

Naročite se na e-obvestila L'Oréala Paris; tako boste obveščeni o modnih smernicah, novih izdelkih, posebnih ponudbah, reklamah za lepotne izdelke, nasvetih strokovnjaka in veliko drugih presenečenjih.

Vpis

Če ne želite več prejemati
e-obvestil L'Oréala Paris,kliknite tukaj.

Ali vam lahko svetujem?
Za podrobnejše informacije se na nas obrnite po elektronski pošti.